Espoo Lumen- ja maanvastaanotto

Uuden yrityksen rekisteröityminen

Ilmoitukset

2023-03-21 10:27: Vanttila pidetään auki vielä Huhtikuun ajan

2023-01-30 19:29: Laskutus

Alkuvuoden vastaanottokuormat ajalta 2.1.- 26.1.2023 on laskutettu viime viikolla. Jos havaitsette virheitä tai on muuten kysyttävää laskutuksesta, olkaa yhteydessä lumikuormissa osoitteeseen solveig.vakkuri@espoo.fi ja maanvastaanotossa mikael.froberg@espoo.fi . Jos teidän laskutusosoitteet muuttuvat, on erittäin tärkeää käydä muuttamassa ne järjestelmässä oikeiksi. Toivomme, että mahdollisimman moni käyttäisi verkkolaskutusta ja kävisi tallentamassa sen tiedon asiakastietoihin.

2022-12-22 08:44: Espoon talousohjausjärjestelmä vaihtuu vuodenvaihteessa.

Espoon talousohjausjärjestelmä vaihtuu vuodenvaihteessa. Lumen ja maa-aineksen vastaanotto toimii normaalisti, mutta tammikuun laskutus aloitetaan vasta viikolla 4. 

Ensimmäisten laskujen summat ja rivimäärät ovat selvästi normaaleja suuremmat. Laskujen ulkoasun pysyy entisenlaisena.

2022-12-08 12:26: Vanttilan aukioloajat

Vanttilan lumenvastaanottopaikka (Vanttilantie 9) auki Ma-Su klo 07-22. 

Kohteet

Kulmakorpi
Maanläjitysalueelle voi tuoda Espoosta, Kauniaisista ja Kirkkonummelta tulevia pelkästään puhtaita maa- ja kiviaineksia. Kuorma on tuotava maanläjitysalueelle niin ajoissa, että kuorma ehditään kippaamaan ja auto on poistunut alueelta aukioloajan puitteissa. Asiakkaita kehotetaan käyttämään ensisijaisesti moottoritietä välillä Kehä III- Histan liittymä ja kiinnittämään huomiota kuormaukseen, ettei kuormista putoile materiaaleja tielle.
Suljettu
Vanttila
Auki