Espoo Lumen- ja maanvastaanotto

Uuden yrityksen rekisteröityminen

Ilmoitukset

2021-10-07 08:43: Käyttäjäkoulutus

Koulutuskutsu

Espoon maan- ja lumenvastaanottopaikoilla on kuluneen kevään ja kesän aikana siirrytty käyttämään uutta järjestelmää. Sujuvan toiminnan takaamiseksi järjestämme asiakkaillemme kaksi erillistä järjestelmän käyttöä koskevaa Teams -verkkokoulutusta.

Koulutukset ovat samansisältöisiä. Ensimmäinen pidetään maanantaina 1.11.2021 kello 12.00-13.00 ja jälkimmäinen 3.11.2021 kello 16.30 – 17.30. Koulutuksissa käsitellään hyvin paljon samoja asioita kuin keväällä pidetyissä koulutuksissakin. 

Koulutuksissa keskitytään tulevaan lumikauteen ja mobiiliapplikaation käyttöön

Pyydämme myös huomioimaan, että jos ette ole vielä rekisteröityneet uuteen järjestelmään, niin se kannattaa joka tapauksessa tehdä jo nyt, reilusti ennen uusien lumien tuloa.

Huomioikaa myös, että jos olette rekisteröitymisenne yhteydessä rastittaneet kuljetuspalveluiksi vain maa-aineksen kuljetus, niin puomit eivät aukea lumenvastaanottopaikalla. Kuljetuspalveluissa pitää olla rastitettuna myös kohta ”Lumenkuljetus”. Asia kannattaa tarkastaa järjestelmään kirjoittamistanne organisaationne perustiedoista.

Voitte osallistua joko yhteen tai molempiin koulutuksiin. Voit osallistua koulutuksiin, vaikka olisit jo keväällä ollutkin järjestelmäkoulutuksissa.

Tätä kutsua saa jakaa organisaatioissanne eteenpäin kaikille tarvitseville.

Mukavaa syksyä ja tervetuloa kuulolle!

Linkit koulutuksiin:

1.11.2021

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

3.11.2021

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

2021-06-02 08:38: Verkkolaskutuksen käyttöönotto

Arvoisat asiakkaat, verkkolaskutus on otettu käyttöön 31.5. alkaen. Ne asiakkaat, jotka ovat lisänneet verkkolaskutusosoitteen yrityksen tietoihin, saavat vain verkkolaskuja 31.5.2021 alkaen.

Kohteet

Kulmakorpi
Maanläjitysalueelle voi tuoda Espoosta, Kauniaisista ja Kirkkonummelta tulevia pelkästään puhtaita maa- ja kiviaineksia. Kuorma on tuotava maanläjitysalueelle niin ajoissa, että kuorma ehditään kippaamaan ja auto on poistunut alueelta aukioloajan puitteissa. Asiakkaita kehotetaan käyttämään ensisijaisesti moottoritietä välillä Kehä III- Histan liittymä ja kiinnittämään huomiota kuormaukseen, ettei kuormista putoile materiaaleja tielle.
Suljettu